Menu

Beeztees Hundesele

Vælg dit produkt (1 varianter)
Bestil nu, Onsdag leveret*
84,25 kr.

 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Beeztees Hundesele

  Beeztees Hundesele er en blød hundesele til hvalpe eller små hunderacer, såsom chihuahuaer. Spænderne gør det nemt at justere størrelsen på selen, og det bløde stof gør det ekstra behageligt for din hund. På toppen af selen er der en ring som du kan fastgøre en snor i. Beeztees hundesele fås i en række forskellige farver og størrelser.

  Farver

  Gul, Blå og Lyserød

  Størrelser

  Det er vigtigt at vide hvordan man måler sit kæledyr korrekt for at sikre, at du køber den rigtige størrelse. Artiklen [aurl=142]How to determine the right size for my pet?[/aurl] giver indsigt og tips til hvordan du på bedste vis kan gøre dette!

  Hvilken størrelse skal min hund bruge?
  Størrelse Bryst Nakkeomkreds
  S 24 - 34 cm 12 cm
  M 32 - 46 cm 14 cm
  L 36 - 52 cm 16 cm

  Beeztees Hundesele

  Hundeselen kan tages ud af emballagen og holdes op ved siden af din hund for at tjekke om den passer. Af hygiejniske årsager kan hundeselen ikke returneres, hvis den er kommet i kontakt med hunden. Hvis det returnerede produkt er plettet, slidt, lugter, indeholder dyrehår eller er blevet vasket efter brug, så returneres eller refunderes produktet ikke. Produktet vil i stedet blive doneret til et lokalt dyreinternat. Da vi til tider får produkter returneret, der tilbagesendes i en mindre end perfekt stand, er vi desværre nødt til at følge disse regler for returneringer af dette produkt.

Andre kunder har også købt

Beeztees Hundesele anmeldelser

Har du erfaring med Beeztees Hundesele ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse