Menu

BecoPets

Mere information

1 - 3 af 3 produkt

BecoPets arbejder med naturlige eller genanvendte materialer. Produkterne er lavet af knust bambus- eller ris affald fra fødevareproduktionen i Asien. Da der i produktionen af produkerne bliver tilføjet en naturlig harpiks, er det muligt at fremstille forskellige former helt uden plastik. Disse produkter fra BecoPets er fri for farlig kemi.

Madskåle

BecoPets har forskellige sjove madskåle til hunde og katte. Skålene føres i pastelfarver. Disse økologiske madskåle er holdbare, og kan holde til gå i opvaskeren. Sluger du hund eller kat maden? Så kan Beco Slow Feed Bowl med hunden eller katten, med at spise langsommere. Madskålen har gummi på undersiden, så den bliver stående hvor den skal.

Hundeposer

Du rydder som hundeejer op efter hunden? Med de økologiske hundeposer Beco Poop Bags kan du nemt fjerne hundens efterladenskaber. Poserne er biologisk nedbrydlige og ekstra trykke, som gør at posen ikke nemt går i stykker. For at forhindre ubehagelig lugt har du Beco Bags Mint. Disse poser har en pebermynte som forhindre dårlig luft. Du kan opbevare hundeposerne i Beco Poop Bag Holder, så ved du altid hvor du har dem.

Legetøj og tilbehør

BecoPets har også sjovt og økologisk og miljøvenligt lejetøj til hunde og katte. De kan fåes som påfyldnings lejetøj, bamser og kaste legetøj. BecoPets har også smarte og økologiske tilbehør, som f.eks. grusske til kattebakken og låg til vådkost så den holder sig frisk længere.