Menu

Aqua Coolkeeper RoundLoop Harness

Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.

Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Aqua Coolkeeper RoundLoop Harness

  Hunde har næsten ingen svedkirtler og kan kun komme af med varmen ved at halse eller ved at svede gennem trædepuderne under deres poter. På denne måde kan de kun komme af med en lille del af den overskydende kropsvarme. Heldigvis kan RoundLoop Harness hjælpe hunden med at komme af med varmen på en forsvarlig måde! Du lader køleselen ligge i koldt vand i nogle minutter før du giver den på hunden. Det er ikke nødvendigt at lægge den i køleskabet eller fryseren inden. RoundLoop Harness fra Aqua Coolkeeper er perfekt når det er varmt, til rejser, under træning, sport og leg.

  Egenskaber

  • Innovativ kølesele til hunde, der forbliver kølig i op til 5 dage
  • Køling ved brug af vand; ingen fryser eller køleskab er nødvendig
  • Kan bruges igen og igen: en hurtig håndvask med en mild sæbe i koldt eller varmt vand, og selen er så god som ny!
  • Køler din hund i varmt vejr, når du rejser, under træning og leg eller udendørs
  • Lindrer din hund fra varmestress, øget kropstemperatur og åndenød som følge af varmestress

  Anvendelse

  Lad køleselen ligge i koldt vand i nogle minutter før du giver den på hunden. Det er ikke nødvendigt at lægge den i køleskabet eller fryseren inden.

  Farve

  Blå

  Størrelse

  For at være sikker på at du bestiller den rigtige størrelse, er det vigtigt at du måler dit kæledyr korrekt. I denne artikel [aurl=142]Hvordan ved jeg hvilken størrelse mit kæledyr har brug for?[/aurl] finder du tips til hvordan du bedst måler dit kæledyr.

  StørrelsesguideAqua Coolkeeper RoundLoop Harness
  StørrelseBrystomkredsHalsomkreds
  XXS32 - 40 cm26 cm
  XS32 - 40 cm29 cm
  S36 - 47 cm30 cm
  M47 - 61 cm36 cm
  L54 - 73 cm40 cm

  Hvad hvis Aqua Coolkeeper RoundLoop Harness ikke passer?

  For at kontrollere, om Aqua Coolkeeper RoundLoop Harness passer, kan du holde den op ved siden af ??hunden. På denne måde kan du kontrollere, om den passer. Af hygiejniske årsager kan du ikke returnere Aqua Coolkeeper RoundLoop Harness, hvis den har været i kontakt med hunden. Hvis vi får det returnerede produkt tilbage som er plettet, slidt, fyld af hundehår, lugter eller er blevet vasket inden den sendes retur til os, kan vi ikke tage imod produktet. Det vil istedet for blive doneret til velgørenhed. Da vi ofte får sendt produkter, der ikke returneres i ny stand, er vi desværre nødt til at følge disse regler for returnering.

Andre kunder har også købt