Menu

Aqua Coolkeeper Kølehalsbånd

Vælg dit produkt (28 varianter)
Bestil nu, Torsdag leveret
46,60 kr.
(46,60 kr. / st)
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Hunde har næsten ingen svedkirtler, og kan derfor have svært ved at komme af med varmen. De kan kun regulerer deres kropstemperatur ved at halse eller igennem trædepuderne. Hunden kan dog kun komme af med en lille del af den overskydende varme på denne måde. Derfor er hunde mere tilbøjelige til at få hedeslag og få en overophedning, hvilket kan medføre permanente skader på organer, koma og ikke mindst ende i et dødsfald.

  Egenskaber

  Når du lægger Aqua Coolkeeper i vand, aktiveres det specielle HydroQuartz i halsbåndet og bliver til en aktiv kølegel. Denne HydroQuartz gel hjælper hunden med at komme af med varmen på en sikker og ansvarlig måde. Dette gør det muligt for en direkte og vedvarende afkøling. Halsbåndet afkøler dyrets hals og derfor også pulsårerne som ligger lige under huden. Blodet passerer derfor halsbåndet og bliver afkølet, og hjælper med at afkøle resten af kroppen. Det er det samme som sker, når du holder dine håndled ind under koldt vand for en hurtigt afkøling! Aqua Coolkeeper fås i farverne blå, rød og rosa.

  Aqua Coolkeeper Kølehalsbånd kan afkøle din hund:


  Kan give din hund lindring ved:


  Anvendelse

  Læg Aqua Coolkeeper i koldt vand og indenfor få minutter er halsbåndet klar til brug. Den kølende effekt kan varer i op til 5 dage (effekten kan variere pga. de ydre omstændigheder). Du kan naturligvis genbruge Aqua Coolkeeper igen og igen.

  Aqua Coolkeeper Kølehalsbåndet fås i 10 forskellige størrelser

  Størrelserne på kølehalsbåndene har fornyligt gennemgået en mindre ændring. Halsbåndet kan derfor være større når du modtager det. Når det lægges i vand, krymper det lidt. Størrelserne i skemaet nedenfor er størrelserne på halsbåndet fyldt med vand.

  For at være sikker på, at du bestiller den rigtige størrelse, er det vigtigt at du måler dit kæledyr korrekt. I denne artikel [aurl=142]Hvordan ved jeg hvilken størrelse mit kæledyr har brug for?[/aurl] finder du tips til hvordan du bedst måler dit kæledyr.  Hvad hvis Aqua Coolkeeper Kølehalsbåndet ikke passer?

  For at se, om Aqua Coolkeeper Kølehalsbåndet passer, kan du tage det ud af pakken og holde det ved siden af din hund. Af hygiejniske årsager kan halsbåndet ikke returneres, hvis det har været i kontakt med dit kæledyr. Hvis vi får sendt et produkt tilbage som er plettet, er fyldt med hår fra hunden eller katten, er beskidt, lugter eller er blevet vasket efter brug. kan vi ikke modtage produktet. Istedet vil det blive doneret til velgørenhed. Da vi ofte får produkter tilsendt som ikke returneres i ny stand, er vi desværre nød til at følge disse regler for returnering.

  Bemærk

  Hvert Aqua Coolkeeper produkt har en maksimal tid det kan tåle at være i vand. Hvis dette overskrides, er der en risiko for, at HydroQuartz-krystallerne kan komme ud igennem sømmene. Aqua Coolkeeper Kølehalsbånd i størrelserne XXS/XS+ kan maksimalt tåle at være i vand i 30 sekunder.Kølehalsbåndene S/4XL kan maksimalt tåle at være i vand i 15 minutter.


  Når halsbåndet har været i vand (og eventuelt også når et er tørt) føles det ikke iskoldt, da det ikke er en rar følelse for kæledyret (ligesom hos mennesker). Ikke desto mindre vil det afkøle køledyret effektivt. Det anbefales ikke, at lægge produktet i køleskabet og derefter bruge det med det samme på kæledyret, da Aqua Coolkeeper kan føles for koldt og kæledyret ikke kan sig fra.


  Du kan se hele vores udvalg af kølehalsbånd.

Andre kunder har også købt

Aqua Coolkeeper Kølehalsbånd anmeldelser

Har du erfaring med Aqua Coolkeeper Kølehalsbånd ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse