Menu
Få en unik fodbold slikkemåtte til EM! Læs mere

Aqua Coolkeeper Comfy Sele

Vælg dit produkt (4 varianter)
Bestil nu, 25-06-2024 leveret
105,80 kr.
(0,70 kr. / g)
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Aqua Coolkeeper Comfy Sele

  Hunde har næsten ingen svedkirtler, da de kun kan regulere deres kropstemperatur ved at puste eller svede gennem puderne på deres poter. Kun en lille del af din hunds kropsvarme spredes på denne måde. I varmt vejr er hunde derfor meget følsomme over for varme. Aqua Coolkeeper har derfor udviklet Comfy selen, som er en behagelig sele til hunde der giver en kølende effekt. Du behøver kun at sænke selen i vand, vente et par minutter og derefter tage den på din hund. På denne måde hjælper du din hund med at køle af, på en sikker og ansvarlig måde!

  Egenskaber

  • Komfortabel nedkøling, der giver op til 5 dages friskhed
  • Bliver aktiv ved brug af vand; kræver ikke køleskab eller fryser
  • Nem at bruge: håndvask selen med mild sæbe i koldt eller lunkent vand, så selen bliver ren igen
  • Giver dig mulighed for at køle af. Når vejret er varmt, når du rejser, under sport og spil eller under udendørsaktiviteter
  • Aflaster din hund fra varmestress, øget kropstemperatur og varmtæthed

  Brug

  Læg selen i blød i koldt vand og vent et par minutter, før du tager din hunds sele på. Afkøling i køleskab eller fryser er ikke nødvendigt.

  Farver

  • Pacific Blue (blå)
  • Rosa
  • Red Western (rød)

  Størrelser

  For at sikre dig, at du bestiller den rigtige størrelse til dit kæledyr, er det vigtigt at måle dyret korrekt. I artiklen [aurl=142][/aurl], giver vi tips til den bedste måde at måle dit kæledyr på.

  StørrelsesskemaAqua Coolkeeper Comfy Sele
  StørrelseBrystomkreds
  XXS20 - 26 cm
  XS26 - 30 cm
  S30 - 34 cm
  M34 - 37 cm
  L37 - 42 cm

  Hvad nu hvis Aqua Coolkeeper Comfy Selen ikke passer?

  Selen kan tages ud af emballagen og holdes op ved siden af din hund for at tjekke om den passer. Af hygiejniske årsager kan selen ikke returneres, hvis den er kommet i kontakt med hunden. Hvis det returnerede produkt er plettet, slidt, lugter, indeholder dyrehår eller er blevet vasket efter brug, så returneres eller refunderes produktet ikke. Produktet vil i stedet blive doneret til et lokalt dyreinternat. Da vi til tider får produkter returneret, der tilbagesendes i en mindre end ny stand, er vi desværre nødt til at følge disse regler for returneringer af dette produkt.

  Bemærk venligst: Efter at Aqua Coolkeeper Comfy Sele har haft kontakt med vand for første gang, kan der dannes små gelpartikler langs sømmene. Det er ikke en fabrikationsfejl i dit Aqua Coolkeeper produkt. Det kan ske, at gelkrystaller kommer i sømmene under produktionen og så komme fri. Hvis du ser nogle af disse gelpartikler på dit produkt efter dypning, kan du blot tørre dem af produktet med et håndklæde. Dette kan ske efter første eller andet dyk. Gelen er 100% ugiftig.

Andre kunder har også købt

Aqua Coolkeeper Comfy Sele anmeldelser

Har du erfaring med Aqua Coolkeeper Comfy Sele ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse