Menu

Aqua Coolkeeper Bandana - Blå

Vælg dit produkt (4 varianter)
Bestil nu, Onsdag leveret
54,45 kr.
 • Leveringstid:2-3 arbejdsdage
 • Ordrer har et leveringsgebyr på DKK 36 kr.
 • 30 dage til at skifte mening og gratis returnering
 • Kunderne har givet Medpets en 4.8/5
Hvad andre siger

Relaterede produkter

 • Produkt information

  Aqua Coolkeeper Bandana

  Hvis din hund er generet af varmen om sommeren, kan Aqua Coolkeeper Bandana hjælpe din hund. Bandanaen virker efter det samme princip som Aqua Coolkeeper Halsbånd, men har et ekstra område der dækker hundens bryst. Du har ikke brug for køleskab eller fryser for at bruge denne bandana; kun vand. Når bandanaen kommer i kontakt med vandet, aktiveres den specielt udviklede HydroQuartz i produktet, som derefter danner en aktivt afkølende gel. Dette absorberer din hunds kropsvarme og udskiller det gennem fordampning. Dette gør det muligt for en direkte og kontinuerlig afkøling. Den kølende effekt kan varer i op til 5 dage (effekten kan variere pga. de ydre omstændigheder).

  Ideel til brug

  • på varme sommerdage
  • når I rejser
  • når I leger eller træner
  • ved udendørs aktiviteter

  Hunde og høje temperaturer

  Hunde har næsten ingen svedkirtler, og kan derfor have svært ved at komme af med varmen. De kan kun regulerer deres kropstemperatur ved at halse eller igennem trædepuderne. Hunden kan dog kun komme af med en lille del af den overskydende varme på denne måde. Derfor er hunde mere tilbøjelige til at få hedeslag og få en overophedning, hvilket kan medføre permanente skader på organer, koma og ikke mindst ende i et dødsfald.

  Anvendelse

  Læg Aqua Coolkeeper i koldt vand og indenfor et par minutter er den klar til brug. Bandanaen kan nemt sættes rundt om hundens hals ved hjælp af velcro. Den kølende effekt kan varer i op til 5 dage (effekten kan variere pga. de ydre omstændigheder). Du kan bruge Aqua Coolkeeper igen og igen.

  Tip: Hunde med en lang pels, kan det tage lidt længere tid før det kølende effekt når ind til hundens hud. Du kan forsøge at at placere bandanaen under hundens pels, så den får en bedre kontaktflade.

  Størrelser

  For at være sikker på at du bestiller den rigtige størrelse, er det vigtigt at du måler dit kæledyr korrekt. I denne artikel [aurl=142]Hvordan ved jeg hvilken størrelse mit kæledyr har brug for?[/aurl] finder du tips til hvordan du bedst måler dit kæledyr.

  Hvilken størrelse bruger min hund?
  Størrelse Halsomkreds
  XXS 19 -25 cm
  XS 26 -33 cm
  S 34 - 43 cm
  M 44 - 52 cm
  L 53 - 60 cm
  XL 61 - 70 cm
  XXL 71 - 78 cm
  [h2Hvad hvis Aqua Coolkeeper Bandana ikke passer?[/h2]

  For at kontrollere, om Aqua Coolkeeper Bandana, kan du holde den op ved siden af ??hunden. På denne måde kan du kontrollere, om den passer. Af hygiejniske årsager kan du ikke returnere Aqua Coolkeeper Bandana, hvis den har været i kontakt med hunden. Hvis vi får det returnerede produkt tilbage som er plettet, slidt, fyld af hundehår, lugter eller er blevet vasket inden den sendes retur til os, kan vi ikke tage imod produktet. Det vil istedet for blive doneret til velgørenhed. Da vi ofte får sendt produkter, der ikke returneres i ny stand, er vi desværre nødt til at følge disse regler for returnering.

  Bemærk: Hvert Aqua Coolkeeper ar en maksimal tid det kan tåle at være nedsænket i vand. vis dette overskrides, er der en risiko for, at HydroQuartz-krystallerne kan komme ud igennem sømmene.

  Efter at produktet har været i kontakt med vand (og eventuelt tørring) føles produktet ikke iskoldt, hvilket er en meget ubehagelig følelse for dyret (ligesom for os mennesker). Ikke desto mindre vil gelen absorbere varmen fra dyret og omdanne det til damp. Det anbefales ikke at lægge bandanaen køleskabet, og anvende det direkte derfra, da hunden ikke kan sige fra hvis den er for kold til den. På trods af at skal lægges i vand, føles det helt tørt efter det har været nedsunket i vand. Så selve bandanaen føles ikke våd.

Andre kunder har også købt

Aqua Coolkeeper Bandana - Blå anmeldelser

Har du erfaring med Aqua Coolkeeper Bandana - Blå ? Giv os din mening omkring dette produkt

Skriv din egen anmeldelse