Menu

Aqua Coolkeeper

Mere information

1 - 5 af 5 produkt

Der findes heldigvis mange produkter der kan hjælpe hunde i det varme vejr, og holde deres kropstemeratur nede.

Hjælp din hund i varmen

Med hjælp fra Aqua Coolkeeper kan din hund få hjælp med at komme af med varmen. Det kan de på tre forskellende måde: en måtte, halsbånd eller en jakke. Når Aqua Coolkeeper kommer i kontakt med vand, bliver det speciele HydroQuartz aktiveret og bliver aktiveret til en aktiv kølende gel. Dette gel findes i alle 3 produkter.

Kølehalsbånd

Specielt for hunde er der kølehalsbånd og bandanaer. Disse produkter fra Aqua Coolkeeper, har ikke kun en kølende effekt, men er også flotte! Aqua Coolkeeper halsbåndet og bandanaen virker ved at nedkøle nakken og blodårerne som løber forbi nakken. Herved strømmer det afkølede blod rundt i hundens krop og hjælper med afkøle hele hunden. Dette giver din firbenede ven en vidunderlig kølig følelse på de varme dage!

Kølemåtte

Aqua Coolkeeeper har også kølemåtter i forskellige størrelser. Vidste du, at Aqua Coolkeeper kølemåtter ikke kun er beregnet for hunde og katte, men også fritter og kaniner. Med en kølemåtte kan hjælpe dit kæledyr med at komme af med varmen på en sikker måde. Ved at ligge på måtten, opnår kæledyret en dejlig kølig fornemmelse på selv de varmeste sommerdage.

Jakke

En kølejakke kan holde din firbenede kølig på varme dage. Takket være den gode pasform, er jakken ideal når der skal leges. Aqua Coolkeeeper Jacket fåes i forskellige størrelser og farver og hjælper din hund med at komme igennem sommeren!